Ga direct naar de inhoud van de pagina
Schoppen in de grond in het Venenplantsoen Buurtvergadering

Agenda

Startbijeenkomst openbare ruimte Deltaschoollocatie

Start: 16 mei 2012 om 19:00
Eind: 16 mei 2012 om 21:00
Locatie: Wijkkantoor Rivierenwijk, Spuistraat 135

Dit jaar nog zal Rentree starten met de eerste werkzaamheden op de locatie van de Deltaschool (het gebied tussen Roerstraat, Maasstraat en Douwelerwetering). Hier worden 54 eengezinswoningen en ca. 25 appartementen gebouwd.

Startbijeenkomst openbare ruimte

Eerst worden de plannen voor de inrichting van de openbare ruimte op de Deltaschoollocatie uitgewerkt. Bij deze planuitwerking willen we graag (toekomstige) bewoners betrekken. Wilt u hierover meedenken? Kom dan naar de startbijeenkomst op 16 mei a.s. en breng uw ideeën naar voren. Onderwerpen: beeld van de omgeving, groenvoorzieningen, speeltoestellen, verlichting, parkeren, looproutes. Verder wordt er gesproken over bouwverkeer en overlastbeperking tijdens de werkzaamheden.

Vervolgbijeenkomst openbare ruimte

Woensdag 30 mei 2012 van 18.00 – 20.00 uur.
Deze sessie wordt gehouden tijdens de toekomstmarkt Rivierenwijk. Nadere informatie hierover volgt.

Werksessies woningen

Medio juni 2012 worden twee bijeenkomsten georganiseerd over de woningen op
de Deltaschoollocatie.
Onderwerpen: plattegronden / indeling van de woning, opties tot uitbreiding,
energiebesparende maatregelen. Nader info hierover volgt.

Aanmelden

Aanmelden voor de werksessies openbare ruimte t.b.v. de Deltaschoollocatie kan via de antwoordkaart in de uitnodiging of per mail aan Astrid Meems: a.meems@rentree.nu. Graag vóór donderdag 3 mei 2012 aanmelden.