Ga direct naar de inhoud van de pagina
Schoppen in de grond in het Venenplantsoen Buurtvergadering

Agenda

Dag voor de Rivierenwijk

Start: 22 mei 2013 om 16:00
Eind: 22 mei 2013 om 20:00
Locatie: Deltaplein

Op woensdag 22 mei is er de “Dag voor de Rivierenwijk”. Op het Deltaplein is een markt met informatie over alle projecten en andere activiteiten in de wijk. Er is livemuziek en kinderen kunnen zich vermaken met verschillende spelletjes.

Welke projecten staan er onder andere op de markt?

  • De spoortunnel
  • Woningen Deltaveld
  • Vernieuwing Deltaplein
  • Deltadeals
  • Kindcentrum
  • Venenpark Oost
  • Huis van de wijk

Amstellaan

Op 22 mei kunt u vanaf 16.00 uur een uniek kijkje nemen op de bouwplaats bij de Amstellaan. De aannemer leidt u rond en vertelt u alles over de werkzaamheden. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. De rondleiding start bij de informatiekeet.