Ga direct naar de inhoud van de pagina

Nieuwsbrieven

Bekijk de nieuwsbrieven die tot nu toe zijn uitgebracht.


28 januari: inloopmiddag wegwerkzaamheden

Vanaf begin februari 2016 zijn er riolerings- en reconstructiewerkzaamheden aan de Reggestraat, Scheldestraat, Scheldeplein, Waalstraat en de Lekstraat. Om u hierover te informeren, is er op donderdag 28 januari een inloopmiddag van 16.00 tot 18.00 uur.

U bent van harte welkom in het gebouw van de wijk- en speeltuinvereniging Rivierenwijk, Oude Bathmenseweg 5 (gebouw De Ark). U kunt binnenlopen om vragen te stellen.

Werkzaamheden

In de Reggestraat, Scheldestraat, Scheldeplein, Waalstraat en de Lekstraat vernieuwt aannemer Van Gelder de afvoerputten voor regenwater. De aannemer kijkt of de aansluiting van uw huis op het riool nog goed is. Zo nodig wordt dit hersteld. Vervolgens brengt Van Gelder we nieuwe bestrating aan.

Wat betekent dat voor u?

Vanaf de start van de werkzaamheden in uw straat is deze tijdelijk gesloten voor autoverkeer. Voetgangers, fietsers (fiets aan de hand) en scootmobielen kunnen tijdens de werkzaamheden via de stoep.

U ontvangt bericht op het moment dat u niet met uw auto thuis kunt komen.

Meer informatie

  • Neem contact op met omgevingsmanager Paulien Bisschop. U bereikt haar via telefoonnummer 0525 65 98 88 en via e-mailadres pbisschop@vangelder.com;
  • Uitvoerder Germen Meier is dagelijks aanwezig tijdens de werkzaamheden;
  • Spreekuur: op vrijdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.00 uur is het spreekuur in de keet aan de Oude Bathmenseweg.