Ga direct naar de inhoud van de pagina

Nieuwsbrieven

Bekijk de nieuwsbrieven die tot nu toe zijn uitgebracht.


Werkzaamheden Venengebied in volle gang

De werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het gebied De Venen zijn in volle gang. Aannemer Dusseldorp heeft hekken geplaatst rondom het gebied. Het terrein is opgeschoond. Ook zijn de bodemsanerings- en kapwerkzaamheden zo goed als afgerond.

Afsluiting Oude Bathmenseweg

Van 13 november tot 22 december is de Oude Bathmenseweg afgesloten voor verkeer. Het gaat om het gedeelte vanaf de Veenweg tot en met de kruising Schipbeekstraat. In deze periode wordt het riool aangelegd en het gemaal in de straat verplaatst.

De omleiding is via de Oude Bathmenseweg, Deltalaan en Diezestraat richting de Snipperlingsdijk en omgekeerd.

Tijdelijke bypass

Om de bereikbaarheid van en naar de Oude Bathmenseweg en de achterliggende straten voor bewoners te vergroten, wordt een alternatieve tijdelijke rijroute (bypass) aangelegd. Vanaf de Veenweg naar de Schipbeekstraat en andersom. Hiervoor wordt gedurende een puinbaan aangelegd. Fietsers kunnen de huidige route door het Venenpark blijven gebruiken.

Vragen?

Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op met:

  • Judith Meekes, projectleider voor het bouw- en woonrijp maken van het projectgebied De Venen: 06 533 21 423 of j.meekes@deventer.nl;
  • Sander Rutjes, uitvoerder Dusseldorp: 06 835 44 346 of s.rutjes@dusseldorp.nu.