Ga direct naar de inhoud van de pagina

Nieuwsbrieven

Bekijk de nieuwsbrieven die tot nu toe zijn uitgebracht.


Start werkzaamheden Deltalaan

Vanaf 26 juni starten de werkzaamheden aan de Deltalaan. De werkzaamheden duren naar verwachting 4 maanden, dus tot eind oktober. Met korte omleidingen blijft de wijk voor auto’s en fietsers toegankelijk.

Werkzaamheden Deltalaan op de kaart De fasen van de werkzaamheden Deltalaan op de kaart Fase 1 van de werkzaamheden Deltalaan Fase 2 van de werkzaamheden Deltalaan Logo mogelijk gemaakt door provincie Overijssel

Het gedeelte vanaf de Amstellaan tot aan het Deltaplein is al eerder opgeknapt. Nu is het deel van de Biesboschlaan, aansluitend aan de Deltalaan tot de Beerzestraat, aan de beurt. Er wordt steeds een klein deel van de weg aangepakt. De aannemer werkt vanaf het Deltaplein richting de Biesboschlaan.

Bereikbaarheid

Voetgangers kunnen langs de werkzaamheden. Auto's en fietsers worden omgeleid. Lijnbus 1 heeft tijdens de werkzaamheden een aangepaste route. De bushaltes Douwelerwetering en Biesboschlaan vervallen in deze periode. Het winkelcentrum (halte Deltaplein) blijft bereikbaar met de lijnbus.

Parkeren

Wordt er bij u voor de deur gewerkt, dan kunt u daar niet parkeren. U kunt uw auto ergens anders zetten. Let er wel op dat u met uw auto de werkzaamheden niet hindert en dat u niet parkeert voor bouwhekken.

Waterbedrijf Vitens

Het Waterbedrijf Vitens voert ook werkzaamheden uit. Hierdoor kan het voorkomen, dat u korte tijd geen water heeft. Hierover wordt u vooraf geinformeerd. U krijgt dan een briefje in uw brievenbus.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.rivierenwijkdeventer.nl/straataanpak. Zie ook het bericht aan de bewoners (500 KB).

De opknapbeurt en herinrichting van de Deltalaan wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Overijssel.