Ga direct naar de inhoud van de pagina
Afbeelding van Twee jongens Afbeelding van Jongen

Straataanpak

De afgelopen jaren zijn er verschillende straten in de Rivierenwijk opgeknapt. Dit jaar is de Deltalaan aan de beurt.

mogelijk gemaakt door provincie Overijssel

Op 26 juni wordt er gestart met het verder verbeteren van de Deltalaan. Het gedeelte vanaf de Amstellaan tot aan het Deltaplein is al eerder opgeknapt. Ook een deel van de Biesboschlaan, aansluitend aan de Deltalaan, wordt opgeknapt. De werkzaamheden zullen naar verwachting 4 maanden duren, tot eind oktober. 

Bekijk de informatie over de start werkzaamheden Deltalaan (pdf, 500 KB). De opknapbeurt en herinrichting van de Deltalaan wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Overijssel.

Ontwerp

De ontwerptekeningen kunt u online bekijken:

In 2014 heeft een schouw plaatsgevonden met bewoners waarbij verteld is wat goed is en wat beter kan. Toen was nog niet duidelijk wanneer er geld voor de aanpak van de Deltalaan beschikbaar zou zijn. De opmerkingen die toen zijn gemaakt hebben we zoveel mogelijk in het nieuwe plan verwerkt. In het nieuwe ontwerp wordt de Deltalaan smaller met meer ruimte voor groen.

Contact

Heeft u nog vragen? Kijk dan in de bijlage Veelgestelde vragen (pdf, 120 KB).

Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een mail aan Mariska Herrigel, projectleider voor dit project: m.herrigel@deventer.nl of bel: 0570-693151

Afgerond

De volgende straten in de Rivierenwijk zijn de laatste jaren opgeknapt. De werkzaamheden zijn afgerond en de straten zijn klaar:

Keer terug naar de kaart